Metode de plata

Plata cu cardul.

Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra, in conditii de siguranta deplina.

Plata prin card este o metoda sigura deoarece datele cardului nu vor fi stocate de catre procesator, ele fiind securizate si incriptate.

Procesatorul nostru de plati online accepta pentru efectuarea tranzactiilor doar cardurile emise sub siglele Mastercard, Maestro, Visa si Visa Electron, atat carduri de credit, cat si de debit.

Pentru efectuarea platii vei introduce numarul cardului tau, data expirarii si codul CVV2/CVC2 (ultimele trei cifre inscriptionate pe banda de pe verso, ce contine si semnatura ta).

Aceasta metoda de plata permite tranzactii in RON, EUR si USD.

Pentru plata cu cardul, tranzactia va aparea pe extrasul de cont cu numele EVERYSEASON.RO

Pentru comenzile platite cu cardul, in cazul anularii unei comenzi, suma va fi returnata pe acelasi card utilizat la tranzactionare, in decurs de maxim 30 de zile de la acceptarea returului.

In cazul platii cu cardul, va rugam ca, inainte de a efectua plata, sa ne contactati telefonic sau pe email in vederea confirmarii stocului pentru produsele comandate.


Plata in sistem ramburs

Plata ramburs se efectueaza integral in momentul livrarii comenzii, catre curierul care efectueaza livrarea produselor comandate.


Transfer bancar (ordin de plata)

In vederea efectuarii platii prin transfer bancar veti primi toate informatiile necesare care trebuiesc inscrise pe ordinul de plata, dupa confirmarea comenzii si datelor de livrare. Livrarea comenzii se face doar dupa confirmarea platii. Pentru accelerarea procesului, va rugam sa ne contactati si sa ne trimiteti o copie dupa ordinul de plata.