Transport si retururi

EverySeason.ro va pune la dispozitie livrarea rapida prin Urgent Curier cu urmatoarele termene de livrare:

1-2 zile lucratoare pentru Bucuresti

2-3 zile lucratoare oriunde in tara.

Costurile se calculeaza in functie de greutatea coletului, iar ele se afiseaza automat la finalizarea comenzii.

Pentru plata in sistem ramburs, se va achita un cost suplimentar de 7.50RON ( aceasta taxa este inclusa in totalul de plata afisat la finalizarea comenzii).

ATENTIE! Anumite localitati din tara nu intra in aria de acoperire a curierilor, motiv pentru care se vor emite taxe calculate in functie de numarul kilometrilor suplimentari. 


Pentru a verifica daca va aflati in aria de acoperire Fan Courier, va rugam sa accesati pagina www.fancourier.ro si apasati butonul ACOPERIRE.  introduceti localitatea dvs. , iar jos, in rosu, se afiseaza numarul de km suplimentari). Daca se va afisa valoarea zero, nu exista costuri suplimentare.

Pentru fiecare km suplimentar, se va adauga la valoarea finala a facturii, o taxa de aproximativ 1.2RON pentru fiecare km suplimentar.

Ne puteti contacta telefonic pentru orice nelamuriri.Program livrari:

Luni - Vineri: 9:00 - 18:00

Sambata: 9:00- 14:00

Livrare Sambata: Pentru livrare in zilele de sambata va rugam sa adaugati o nota in rubrica de mentiuni din pagina de plasare a comenzii.


Procedura de livrare: 

Agentul companiei de curierat va livra coletele la adresa specificata de catre beneficiar. Beneficiarul se va asigura ca la data livrarii comenzii sa fie de gasit la adresa de livrare pentru a prelua comanda.

In cazul in care cumparatorul doreste livrarea intr-un anumit interval specific, are datoria de a ne informa in momentul plasarii comenzii prin utilizarea campului "Comentarii Comanda" din pagina de trimitere comanda. Aceste note for fi adaugate la avizul de insotire a marfii.

In cazul in care agentul firmei de curierat nu va gasi destinatarul la adresa specificata, va depozita coletul la sediul cel mai apropiat. Cumparatorul va trebui sa ridice coletele de la sediul firmei de curierat, in termen de 2 zile lucratoare. Cumparatorul care nu a ridicat coletul va fi inregistrat pe o lista si nu va mai beneficia de posibilitatea efectuarii de comenzi la aceasta adresa in cadrul site-ului www.everyseason.ro

ATENTIE! La preluarea coletului, va recomandam sa verificati daca coletul este intact, nu a suferit avarii si nu este deteriorat datorita conditiilor de transport.

Cumparatorul are dreptul sa refuze un colet deteriorat, cu conditia de a intocmi un proces verbal de constatare in acest sens de fata cu agentul curierului care efectueaza livrarea.

Nu ne putem asuma raspunderea pentru coletele care sunt avariate in tranzit.

Daca ati ales metoda de plata ramburs, in momentul livrarii coletului, agentul firmei de curierat va colecta suma reprezentand: costul produselor, costul de transport si contravaloarea rambursului.

Factura, se va emite online si va contine contravaloarea produselor comandate si taxele de livrare aferente dupa caz.
S.C. Every Seasons Experts S.R.L. firma detinatoare a magazinului everyseason.ro . nu se va face raspunzator in cazurile in care coletele nu se livreaza la timp, datorita unor erori ale companiei de curierat. 
In cazul in care cumparatorul nu primeste un colet la termenul asteptat, este sfatuit sa ne contacteze telefonic la nr. 0740-820974 sau prin email la office@everyseason.ro 


Retururi:

Produsele achizitionate de pe everyseaon.ro beneficiaza de dreptul de retur legal de 14 de zile calendaristice, garantat in cazul contractelor la distanta sau in afara spatiilor comerciale de catre legislatia comerciala romana prin ordonanţa de urgenţă nr. 34/2014. Mai multe detalii pe situl ANPC sau in acest articol din cotidianul Adevarul sub forma de intrebari si raspunsuri.

Dupa 14 zile, produsele pot fi returnate doar in baza certificatelor de garantie sau politicii de garantie aplicabile conform legii, in functie de natura produselor.
Pentru a returna un produs in 14 de zile, trebuie sa ne instiintati in aceasta privinta cel tarziu in a 14-a zi calendaristica de la data primirii produselor achizitionate, in scris pe mail la adresa office@everyseason.ro sau prin SMS la telefon 0763-887467.
EverySeason.ro va organiza si va va comunica telefonic sau in scris data colectarii coletului in vederea returnarii prin curierul agreat. Doar Everyseason face comanda la curier pentru ridicarea retururilor. Nu vom primi colete trimise prin alta modalitate, intrucat nu vom putea sti de unde vin acestea si daca produsele returnate indeplinesc conditiile de retur.

Pentru reclamatii privind defecte/neconformitati ale produselor, va rugam sa ne trimiteti email cu detalii la adresa office@everyseason.ro


Costuri suportate de catre cumparator:
- costuri de retur si transport curier pentru produsele pe care le returnati (renuntati la achizitionarea lor);ATENTIE! Se returneaza doar produsele care nu au suferit modificari de orice fel, utilizare neconforma sau in ambajale deteriorate ( care sunt in stare vandabila)
- costuri de retur si transport curier pentru produsele pe care doriti sa le schimbati cu alte produse, modele, culori diferite;


Costuri suportate de catre vanzator:
- in cazul in care primiti produse care nu sunt conforme cu specificatiile din oferta afisata pe everyseason.ro,
- in cazul in care primiti produse care nu sunt conforme cu comanda plasata pe everyseason.ro;


In situatia in care au fost achizitionate mai multe produse similare, nu se poate returna decat un singur produs desigilat, restul cantitatii este acceptata doar daca produsele sunt sigilate si in conditia in care au fost trimise catre dumneavoastra.
Produsele returnate trebuie sa fie insotite de certificatul de garantie in original (unde este cazul) si o copie a facturii de achizitie daca ati primit o factura fizica. In cazul in care ati primit o factura electronica va rugam sa ne trimiteti factura pe email la adresa office@everyseason.ro.

Exceptii:
Aceste produse si categorii de produse pot fi returnate doar daca sunt sigilate si neutilizate:

- Articole gonflabile marcile Intex si Bestway.
- Articole de imbracaminte si incaltaminte bebelusi
- Articole pentru gravide(haine, accesorii maternitate etc)

Va multumim pentru alegerea facuta.

  
  
  

Newsletter

 
Vrei sa fii informat prin email despre reduceri, promotii si noutati?